Garanciális feltételek

Katalizátor tisztítás vagy javítás garancia

Amennyiben a katalizátort leszerelés nélkül javítjuk:

Mivel nem tudjuk az autó előéletét és azt sem, hogy a hiba mióta áll fent (ezen múlik a siker), 6 hónap garanciát adunk minden általunk megjavított katalizátorra!
A katalizátor javítása ideiglenes megoldás, de minimum 6 hónapig jó eséllyel jó lesz (legtöbb esetben évekig)! Amennyiben 6 hónapon belül újra előjön a hibakód, nincs értelme megpróbálni az újbóli beavatkozást, mert nem lesz jó. Ebben az esetben (hangsúlyozzuk, hogy nagyon ritka!), kicseréljük a katalizátort (kizárólag gyárira) és levonjuk belőle a 30.000 Ft-os díjat, amit korábban itt hagyott.

Ha a 6 hónapon belül fizikai sérülés történik a katalizátorban, arra nem vállalunk garanciát, mert mi az autóban lévő katalizátor hatásfokát növeljük meg (amely lehet x éves) és nem új katalizátort teszünk bele!

Katalizátor betét csere vagy új katalizátor beépítése:

Katalaizátor betét cseréje esetében vagy új katalizátor felszerelése esetében 12 hónap garanciát vállalunk.

Az elküldött katalizátorok esetében az esetleges szállítás közbeni sérülésekre nem tudunk garanciát vállalni! Kérjük, hogy körültekintően csomagolja be, amikor elküldi nekünk.

Amennyiben a tisztított (kiszerelve hozott vagy küldött) katalizátorra szeretne garanciát érvényesíteni, azt KIZÁRÓLAG személyesen teheti meg, mert ebben az esetben mindenképpen megnézzük az autót!

A garanciát munkalappal tudja érvényesíteni! 

Kérjük, hogy ezek tudatában jelentkezzen be vagy hozza el a katalizátort!

2017.11.08.

Call Now Button